Предметна вікторина «Своя гра»

15.12.2017 року в межах  предметного  тижня методичної комісії професій загальних для всіх видів економічної  діяльності в бібліотеці ліцею  другого корпусу викладачами спецдисциплін Рітченко О.Є. та Ногою В.М. проведено предметну вікторину «Своя гра». Мета заходу полягала в розвитку інтересу учнів до своєї професії, в узагальнені та поглиблені знань набутих під час навчання, у вдосконаленні уміння працювати в групах та в створенні загального позитивного настрою.

Гаслом вікторини стали слова Генрі Ф.: «Зібратися разом –  це початок, триматися разом – це прогрес, працювати разом – це успіх».

Сценарій вікторини взятий за зразком інтелектуальної телепрограми «Своя гра». Відмінність полягала в тому, що наша вікторина була командною грою та ще й в кожній з команд були представники груп І-ІІІ курсів. Запропоновані категорії питань «Неформальні визначення», «Веселе питання», «Дізналися під час тижня», «Знання комп’ютера – це сила», «Бухгалтерська грамотність» охоплювали не тільки знання предметів, а й питання на кмітливість та увагу. В процесі гри, щоб дати перепочити командам,  було проведено вікторину  для глядачів під назвою «Свою гривню я бачу уві сні».

Позакласний захід  минув цікаво, що навіть не зогледілись, як вже настав час підбивати підсумки і визначати переможців. Журі у складі Тараненка О.  В. – заступника директора з навчально-методичної роботи та Молотюженко  В.  В. – завідуюча  бібліотеки оголосили перемогу команди «Фінансист» у складі учнів груп Б-15: Соломенка Костянтина, Кушніра Олександра; Б-16  Солоніни Данііла, Бінюка Ростислава; Б-17 Погрібняка Сергія, Шлигіна Романа.

Глядачі оплесками вітали ерудитів команд.