Останній професійний рубіж учнів

Останній професійний рубіж учнів

 Аби закріпити набуті під час навчального процесу знання, уміння та навички учні групи ККП-19  проходять свою останню виробничу практику за професією  кондитер на підприємствах міста та району,  готуючись зробити крок у нове, вже доросле, професійне життя.

Виробнича практика наближає учнів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці. Важливим є те, що учні під час проходження виробничої практики набувають  соціальну, психологічну та професійну адаптацію у якості  молодих спеціалістів в трудових колективах.

Під час проходження виробничої практики учні з задоволенням розширюють свої знання про широкий  асортимент  кондитерського світу, пізнають особливості створення солодких шедеврів, які дарують насолоду.

Після закінчення виробничої практики, учні групи продемонструють свої удосконаленні та закріпленні знання, уміння  та навички  під час проведення кваліфікаційної пробної роботи.