Тиждень фізики та астрономії

Тиждень фізики та астрономії

В Олександрійському професійному ліцеї відбувався тиждень фізики та астрономії, що був організований викладачами відповідних предметів Давиденко Г.А та Шаповал А.В.

Незважаючи на складність предметів тиждень пройшов цікаво та весело. Зокрема викладач Шаповал Анна Володимирівна провела з групами І-го курсу гру «Розумний та кмітливий». У грі взяли участь команди першого курсу. Завдання містили не тільки стандартні фізичні питання, а також завдання на ерудицію, розважальні елементи, нестандартні загадки. Із ними впоралися всі команди. Панував піднесений, веселий настрій.

По закінченню гри, учасники, не залежно від здобутих балів, отримали солодкі подарунки. Команди зайняли місця: К-28 – І, КоФ-1 – ІІ, ШлП-3 – ІІІ, Б-17 – відповідно ІV.

Викладач Давиденко Галина Анатоліївна разом з учнями провели конкурс «Фізичне мамаду» під час якого учні проявили свою ерудицію, спостережливість, обізнаність в сфері фізичних явищ та процесів. Загалом тиждень пройшов продуктивно та цікаво в злагодженій, командній роботі учнів та викладачів.