Семінар з охорони праці з нагоди Дня охорони праці в Україні

 На базі нашого навчального закладу проведено семінар з охорони праці з нагоди Дня охорони праці в Україні за участю спеціалістів служб охорони праці навчальних закладів міста Олександрії, Олександрійського району та   представників Олександрійського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області Губко І.В.; начальника відділу з питань праці та соціально-трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Олександрійської міської ради Болілого К.П.

Привітав учасників семінару директор Державного навчального закладу «Олександрійський професійний ліцей» Мужиков Костянтин Вікторович та передав слово головному спеціалісту-страховому експерту з охорони праці Олександрійського відділення УВД ФССУ у Кіровоградській області Губко Ігорю Віталійовичу, який ознайомив учасників семінару зі  «Звернення організаційного комітету з підготовки та проведення у 2018 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні» та провів аналіз стану охорони праці, виробничого травматизму та професійної захворюваності в закладах освіти міста та району.

Презентувала свій досвід з організації і ефективного функціонування системи управління охороною праці в закладі, інженер з охорони праці Валентович Людмила Всеволодівна.

Учасники семінару були ознайомлені з професійно-практичною підготовкою в ПТНЗ (підготувала доповідь старший майстер Шабанова С.В.).

Директор ліцею провів огляд навчально-виробничих приміщень, а саме: гості  закладу відвідали майстерню з ремонту автомобілів, кухню – лабораторію, дегустаційну залу, магазин-майстерню, навчально-тренувальне кафе, слюсарну та електрослюсарну майстерні. 

По завершенню семінару відбулося обговорення виробничих питань у напрямку роботи служб з охорони праці навчальних закладів м.Олександрії та району.

Цього ж дня  у ліцеєві проведено відкритий урок «28 квітня Всесвітній день охорони праці» головним спеціалістом- страховим експертом з охорони праці Олександрійського відділення УВД ФССУ у Кіровоградській області Губко Ігорем Віталійовичем у групі КТ-25 «Кухар,кондитер».