Модна майстерня сучасних людей

Модна майстерня сучасних людей

Саме так побачили читачі бібліотеку ліцею. На передодні всеукраїнського свята бібліотек, що кожного року відзначається 30 вересня, в ліцеї з 24 по 28 вересня відбувся Тиждень бібліотеки під назвою «Модна майстерня сучасних людей». Вже стало традицією особливо відзначати це свято. Тиждень був насичений різними заходами та розпочався з  екскурсій до бібліотек ліцею де бібліотекарі презентували книжкову виставку «Модне читання: колекція осінь-зима 2018-2019», що вміщувала сучасні твори зарубіжних та українських письменників.

Цікавим та захопливим був майстер-клас: «Трендові аксесуари для книги», під час якого учні групи КТ-26 виготовляли коштовні закладки для книг.

Група ШЛП-4 була запрошена до бібліотеки-філії № 5 ім. О. Блока на годину духовності  «Милосердя, доброта – багатоликі». Учні в котрий раз переконалися в тому, що доброта, милосердя, людяність є актуальними у всі віки й мода них не зникне. 

Блискуче проявили свої інтелектуальні здібності та спритність група К-29 у заході «Спокушаючи книгою», що підготувала бібліотека для юнацтва ім. Ю. Гагаріна. Хлопці чесно вибороли перемогу у дівчат у захопливому бунінштейнралі.

Групи К-27 та ШЛП-4 завітали на літературний подіум «Сучасні bookбренди», що відбувся в бібліотеках ліцею. Учасники заходу представили глядачам модні літературні тенденції Франції, Іспанії, Британії, США та України. Під час заходу учні відчули атмосферу гламуру і відкрили для себе такі  бренди як Умберто Еко, Софі Скінелла, Ден Браун, Ірен Роздобудько, Оксана Забужко, Василь Шкляр та багато інших. Захід пожвавив показ бук трейлерів та кіно трейлерів за літературними творами авторів.

Родзинкою тижня став фотоконкурс під назвою «Читати – це модно!». Учні груп протягом тижня бібліотеки готували фото роботи. Конкурс триватиме протягом наступного тижня. Учасники та всі охочі матимуть змогу набрати додаткові бали, лайкнувши вподобані фото. Після чого журі оголосить результати.