Загадковий Fashion Cake (Відео)

Загадковий Fashion Cake

У вересні в навчальному закладі ДНЗ «ОПЛ» проходив Тиждень професій ресторанного сервісу, професія кондитер – «Fashion Cake».

Тиждень розпочала лінійка з відповідним планом проведення заходів та перегляд інформаційних флаєрів з тематикою груп-учасників.

У вівторок, 25 вересня відбувся майстер-клас з історії десертів «Історія зі смаком» від групи К-25. Учні розкрили таємниці виникнення та  приготування «Попадьиного пирога» з млинчиків. Також  різні способи приготування інших виробів з млинцевого тіста.

У середу, 26 вересня пройшов  майстер-клас з історії десертів «Комплімент для королеви» від групи КТ-25. Майстер-клас відкрив таємниці походження всім відомого десерту «Шарлотка» та різні способи приготування як самого тіста так і його начинок.

У четвер, 27 вересня відбувся  майстер-клас з історії десертів «Спокуслива таємниця Франції»  групи К-24. Майстер-клас ознайомив присутніх з загадковим пирогом «Тарт таттен», історією його виникнення та різноманітними способами приготування.

На завершення предметного тижня групи учасники прийняли участь у вікторині  «Я знаю краще». Всі добре володіли знаннями, але місця розподілились наступним чином: третє місце посіла команда групи КТ-25, друге – К-24, перше місце виборола команда групи К -25.

Учасники та переможці були нагородженні грамотами, подяками, та солодкими подарунками.