Діагностуємо несправності автомобілів

Діагностуємо несправності автомобілів

Учні групи АсЕл-2 на уроці виробничого навчання вивчали цікаву тему “Діагностування несправностей автомобіля” Тема актуальна та необхідна для подальшої практичної роботи. Діагностувати несправності автомобілів потрібно для того, щоб виявити будь-які його «хвороби», визначити причини їх появи, а також встановити безвідмовний термін служби автомобіля.
Для автомобільної діагностики використовуються всілякі засоби і методи, які здатні по температурі, вібрації, шуму або витраті палива визначити не тільки технічний стан, але і працездатність авто в цілому, а також усіх його механізмів і агрегатів.
Діагностика як правило, виконується перед ТО-1 і ТО-2 і в процесі його, визначають технічний стан агрегатів та вузлів, які забезпечують безпеку руху й придатність автомобіля до експлуатації
Комп’ютерна діагностика дозволяє зчитувати коди помилок за якими визначаються несправності вузлів, а також виправляти ці помилки і проводити подальшу корекцію обладнання.
Тож загальні ази майбутні «лікарі» автомобілів вже знають. Тепер свої знання, уміння та навички вони будуть використовувати під час проходження виробничої практики на підприємствах міста та регіону.