Тиждень математики та економіки

Тиждень математики та економіки

Згідно наказу №  324 в ДНЗ «ОПЛ» з 22 по 26 жовтня проходив тиждень математики та економіки. Приміщення ліцею, викладачі Шаповал Анна Володимирівна та Клішанець Сергій Валерійович, заздалегідь оформили цікавими висловами видатних вчених–математиків, початок тижня та його графік було оголошено на лінійці.

Протягом тижня учні взяли участь у конкурсі дослідницьких проектів з історії математики та у І етапі Всеукраїнської олімпіади. Медіа-година «Математика навколо нас» – відкрила багато цікавого та несподіваного учням. Вікторина: «Що? Де? Коли?» для представників команд перших курсів дала змогу позмагатися у логічній «бійці», математично пофантазувати та заробити цукерок.

Для учнів третього курсу проведено бізнес-гру: «Стратегія успіху», під час якої учні спробували власні сили у підприємницькій діяльності, Сергій Валерійович організував самостійну творчу роботу з елементами підприємницьких підрахунків, спрямованих на розвиток математичних здібностей, виявлення економічних чинників та особливостей розвитку бізнесу різних форм власності.

Усі заходи Тижня сприяли посиленню уваги та зацікавленості учнів до предметів математики та економіки. За його підсумками визначено найактивніших і найрозумніших та урочисто нагороджено подяками.