Гринвіч -2018

Гринвіч -2018

Гринвіч – це колись селище у Великій Британії, відоме тим, що в ньому розташована Королівська Гринвіцька обсерваторія, якою проходить нульовий меридіан, щорозділяє західну і східну півкулі.

У Гринвічі розташовані також Національний морський музей, вілла королеви Анни та пришвартований британський швидкісний кліпер «Cutty Sark»

Для учнів нашого навчального закладу Гринвіч – це час коли знавці англійської мови збираються гуртом, пригадуючи різні цікаві факти, правила та історичні події про Об’єднане королівство Великої Британії.

Дев’ятий Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч-2018» зібрав представників груп І та ІІ курсів. Учні із задоволенням виконували тестові завдання конкурсу.

Цікаві, захоплюючі питанняпро Британію, державні символи,  історіюкраїни, факти з країнознавства, перевірка знань зграматики, лексики та питання загальногого вжитку, активізували увагу учнів допредмета «Англійська мова». Результати конкурсу будуть відомі навесні, тож чекаємо на нагороди та нові змагання.