Борщ всьому голова

Борщ  всьому голова

В народі кажуть: « Хліб всьому голову», а ми перефразуємо, та скажімо, що «Борщ  всьому голова».  Саме борщ надасть організму невичерпної  енергії, покриє  потребу в мінеральних речових, білках та жирах, а також задоволить  смакові якості будь-якого гурмана.

І це спробували довести учні гр. КОф – 1 при виконанні лабораторно – практичної роботи з теми «Технологія приготування супів».

 Учні готували та презентували такі страви, як: борщ «Український з пампушками», «Борщ з чорносливом та грибами», «Солянку збірну м’ясну», «Окрошку м’ясну», «Окрошку овочеву»,  «Юшку-локшину домашню»,  «Юшку з грибами», «Суп-крем з грибів», «Суп-крем з буряка» та «Суп-крем овочевий».

Лабораторно – практичне заняття пройшло в дуже напруженому темпі, ніби змагання. Кожен хотів якомога смачніше приготувати страву та креативно презентувати її. Дух змагання допоміг учням, всі досягли гарні результатів та приготували смачні перші страви.