Борщ всьому голова
В народі кажуть: « Хліб всьому голову», а ми перефразуємо, та скажімо, що «Борщ всьому голова». Саме борщ надасть організму невичерпної енергії, покриє потребу в мінеральних речових, білках та жирах, а також задоволить смакові якості будь-якого гурмана.
І це спробували довести учні гр. КОф – 1 при виконанні лабораторно – практичної роботи з теми «Технологія приготування супів».
Учні готували та презентували такі страви, як: борщ «Український з пампушками», «Борщ з чорносливом та грибами», «Солянку збірну м’ясну», «Окрошку м’ясну», «Окрошку овочеву», «Юшку-локшину домашню», «Юшку з грибами», «Суп-крем з грибів», «Суп-крем з буряка» та «Суп-крем овочевий».
Лабораторно – практичне заняття пройшло в дуже напруженому темпі, ніби змагання. Кожен хотів якомога смачніше приготувати страву та креативно презентувати її. Дух змагання допоміг учням, всі досягли гарні результатів та приготували смачні перші страви.