Виробнича практика на підприємстві

Виробнича практика на підприємстві

Після закінчення  програми виробничого навчання на підприємстві в стінах ДНЗ «ОПЛ», учні групи ШЛп – 2, які навчаються за професією: «Штукатур, лицювальник – плиточник» 26.11.2018 року вийшли на виробничу практику на підприємства міста Олександрії та області. Виробнича практика –  крок  до майбутньої  трудової  діяльності. На практиці  закріплюються  знання, уміння та навички учнів.

Виробнича практика проходить згідно навчального плану та детальної програми виробничої практики. Учні виконують усі види будівельних  робіт передбачених кваліфікаційною характеристикою, де під керівництвом майстрів виробничого навчання та наставників з числа кращих працівників підприємства послідовно закріплюють здобуті знання, уміння та навички. При цьому майбутні будівельники навчаються використовувати сучасну техніку, механізми та інструменти та набувають навичок роботи з новітніми будівельними матеріалами.

  Учні успішно проходять виробничу практику на таких підприємствах, як  ПП «Комфорт 01»,  об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ОЛІМП-120», ТОВ «Торговий дім укрнасоссервіс», ПП «Грант – житло-1».