Виробнича практика на підприємстві

Виробнича практика на підприємстві

Згідно робочого навчального плану, учні групи Ес – 7, які вже незабаром закінчують навчання проходять останню  виробничу практику.

Виробнича практика проходить на підприємствах м. Олександрії та фермерських господарствах Олександрійського та Світловодського районів.

Знання, уміння та навички, які учні отримали під час теоретичного та виробничого навчання стали у пригоді на  виробництві, саме там є можливість їх закріпити та удосконалити.

Майбутні випускники самостійно організовують своє робоче місце, планують виробничі дії, з розумінням відтворюють  та правильно виконують основні прийоми і технологічні операції, необхідні для даної роботи в межах встановлених норм часу. Вже сьогодні учні вміють усвідомлено користуватися  конструкторсько-технологічною документацією при цьому дотримуватися правил охорони праці.

Результат виконаної роботи відповідає рівню кваліфікації з професії електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування  четвертого розряду.

Особливо можна відзначити таких учнів, як Барбір Ростислав та Яровий Юрій. Учні зацікавлені обраною професією та вже сьогодні отримали пропозицію про подальше працевлаштування.