Зробимо життя безпечним

Зробимо життя безпечним

Протягом минулого тижня у ліцеї було проведено обласний тиждень безпеки життєдіяльності під загальним девізом «Зробимо життя безпечним». Творчою групою було сплановано багато цікавих, різноманітних заходів, які проводились одночасно в обох корпусах. Учні із задоволенням брали участь у заходах, що проводились в рамках тижня. Соціально-психологічною службою, бібліотекарами проведено інформаційно-просвітницькі заходи серед учнів груп.

Видовищними та захопливими видалися змагання з волейболу між збірною учнів ліцею та  педагогічними працівниками. Товариський матч з волейболу серед збірних команд учнів та педагогічних працівників ліцею. Учасники зустрічі продемонстрували свою прихильність здоровому способу життя, зарядившись енергією після навчального та трудового дня, а вболівальники отримали незабутні враження та заряд позитивних емоцій. У результаті якої перемогли педагогічні працівники. Відеоролик  про проведення змагань розміщено на офіційній сторінці у фейсбуці. (https://www.facebook.com/dnzopl/)

Залишиться яскравими спогадами фізкультурно-спортивне свято  «Бути спортивним модно»  у результаті якого змагались у своїй спритності, кмітливості, швидкості учні перших курсів.

Всі проведені заходи були спрямовані на спонукання учнів вести здоровий спосіб життя, дбати та берегти здоров’я;  учні вкотре пересвідчились, що здоров’я для людини—це найбільша цінність, яка дана людині природою.