Матеріал для «прокачки»

Матеріал для «прокачки»

Проведення предметного тижня іноземних мов у ліцеї відбулося за планом з 11 по 15 лютого 2019 року.

Викладачі англійської Лукомська І.О., Горбань А.В. та німецької мови Сьоміна В.О. розпочали тиждень з інформаційного дайджесту про цікаві факти з німецької мови, слова, найдовше слово, найпопулярніші вислови та англійську літературу з якою можна вдосконалювати  мовленнєві навички. Також, у понеділок, учні шукали конверти відповідно до заданого у ньому напрямку, давали відповіді на запитання квест-орієнтування під назвою «Як дістатися кудись?».

Вівторок став своєрідною підготовкою до свята закоханих з переглядом фільму: «Історія Дня святого Валентина» на якому учні групи К-29, зустрітися з вигаданим героєм та отримали солодощі. Інформаційні листівки: «Життя – це те, що з тобою відбувається…» прикрасили двері кожної навчальної аудиторії.

У середу вестибюль прикрасила літературна сушка на тему: «Література для «прокачки». Тематична виставка автентичної літератури німецькою та англійською мовами: «Ти повинен спробувати!» оформлена у бібліотеках І та ІІ корпусів, а також учні мали змогу переглянути трейлери популярної літератури англійською мовою.

14 лютого проведено акцію з нагоди Дня святого Валентина: «Святкова пошта» та флешмоб: «Ти говориш англійською?». Учні та педагогічні працівники ліцею за висловлювання англійською отримували солодкі «валентинки».

Турнір знавців німецької мови: «Німецька із задоволенням», на якому учні групи АсЕл-3 у ігровій формі повторили лексику та граматику, пригадали визначні пам’ятки Німеччини та дізналися багато нового. Турнір видався дуже активним та повчальним.

У п’ятницю, для учнів І курсів, відбулася івент-гра: «Хто є хто?» на якому збірна команда дівчат змагалась проти команди хлопців. Навчально-виховний захід активізував базові знання про англійську культуру, історію, традиції, звичаї та мову взагалі, сприяв розкриттю здібностей та впевненості учнів, формував ініціативу, дружній колектив, творчість, відкривав таланти та позитивне налаштування.

По завершенню тижня, на загальноліцейній лінійці, учні отримали грамоти та сертифікати учасників проведених викладачами заходів.