За крок до здобуття професії

За крок до здобуття професії

Після проходження виробничої практики, яка передбачена навчальним робочим планом Державного навчального закладу “Олександрійський професійний ліцей” проводилась кваліфікаційна пробна робота учнів групи ШЛп-2, які навчаються за професією “Штукатур,  лицювальних – плиточник”.

У ході виконання кваліфікаційної пробної роботи учні продемонстрували свої знання, вміння та навички на відповідальність ІІІ розряду за професією «Лицювальник – плиточник»

Учні виконували роботи в майстерні ліцею, що дало змогу визначити рівень оволодіння ними практичними вміннями, а саме сортування керамічної плитки за розміром, кольором, сортом та облицьовували плиткою стіни та колони. У процесі виконання робіт учні  готували розчини, очищували поверхні, різали плитку за розмірами та укладали килимову кераміку за заданим малюнком. Всі завдання були виконанні  на достатньому та високому рівні.

Кваліфікаційна комісія розглянула результати виконання кваліфікаційних пробних робіт, виробничі характеристики, щоденники виробничої практики та дійшла до висновку про достатній рівень підготовки учнів з професії.