Кваліфікаційна пробна робота в групі Ес -7

Кваліфікаційна пробна робота в групі Ес -7

Згідно робочого навчального плану, учні групи Ес– 7 пройшли останню  виробничу практику, яка проходила на підприємствах м. Олександрії та фермерських господарствах Олександрійського та Світловодського районів.

Після проходження виробничої практики  була проведена  кваліфікаційа пробна робота з професії  електрослюсар(слюсар) черговий та з ремонту устаткування, кваліфікація  четвертий розряд.

До початку роботи учні отримали  завдання різної складності, які відповідають вимогам кваліфікаційної характеристики професії. Під час виконання робіт учні раціонально та ефективно організовували працю  на робочих місцях, дотримувались норм технологічного процесу  та усвідомлено користувалися конструкторсько – технологічною документацією

Випускники з правильно та розумінням відтворювали основні прийоми та правила монтажу, демонтажу, ремонту, випробування й налагодження обладнання в межах встановлених норм часу. При виконанні роботи знали вимоги з охорони праці та дії,  щодо  безпечного ведення робіт.

Результат виконаної пробної кваліфікаційної роботи відповідає рівню кваліфікації з професії електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування  четвертого розряду. Це говорить про те, що наші учні після захисту дипломної роботи готові приступити до виконання своїх професійних обов’язків на підприємствах та господарствах.