Старт фестивалю «ПрофFEST – 2019»

Старт фестивалю «ПрофFEST – 2019»

Професійна орієнтація — це наукова дисципліна, яка допомагає людині обрати свою майбутню професію з урахуванням всіх її здібностей, потреб і бажань. Також професійна орієнтація містить технологію розвитку у людини позитивного ставлення до праці.

Для якісної професійної орієнтації школярів, формування їх позитивного  мислення  в рамках проведення обласного фестивалю «ПрофFEST – 2019» 05.03.2019 в Онуфріївському центрі дитячої та  юнацької творчості була проведена зустріч колективу Державного навчального закладу «Олександрійський професійний ліцей» з учнями шкіл Онуфріївського району.

На зустріч прибули майбутні випускники 2019 року,  учні 9 – 11 класів, які вже сьогодні мають зробити вибір щодо майбутньої професії. У ході спілкування гостям фестивалю була презентована цікава інформацію про навчальний заклад та виставка виробів технічної творчості учнів ліцею.

Майбутні випускники прийняли участь у майстер класах по  

фігурному ліпленню вареників, декоруванню за допомогою будівельних матеріалів горщиків для квітів та розсухарюванню та засухарюванню клапанів головки блоку циліндрів автомобіля ВАЗ. По закінченню зустрічі учні шкіл отримали профорієнтаційні буклети та прийняли участь у фотосесії.