Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу

Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу

У черговий раз колектив методичної комісії зібрався обговорити досвід і актуальні питання, що виникли в процесі роботи, заслухали інформацію про участь окремих викладачів у вебінарах за останній період. Також, на засіданні виступила викладач зарубіжної літератури Павлютенкова Л.Г., яка поділилася інформацією отримануна курсах підвищення кваліфікації та запропонувала членам МК на розгляд та схвалення план тижня зарубіжної літератури.

Цікавою також була інформація Сьоміної В.О. стосовно ЗНО-2019 році (предмети ЗНО, термін реєстрації, календар ЗНО…). Викладач укотре наголосила на тому, що ЗНО проводиться з метою забезпечення прав осіб на рівний доступ до вищої освіти та оцінювання відповідності результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, звернула особливу увагу на нове у ЗНО з української мови і літератури й історії України, характеристику сертифікаційних робіт.

Фінальною крапкою в засіданні методичної комісії став виступ викладача української мови та літератури Кобелєвої В.В., яка прозвітувала про роботу в міжатестаційний період над індивідуальною проблемою.