Обласний семінар викладачів предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни»

Обласний семінар викладачів предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни»

16 квітня 2019 року, відповідно до плану навчально-методичного кабінету у Кіровоградські області, на базі ліцею пройшов обласний семінар  викладачів предметів «Фізична культура» та «Захист Вітчизни»на тему: «Підвищення фізичної компетентності учнів шляхом впровадження новітніх педагогічних технологій на уроках фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни».

Згідно програми заходів, викладач фізичної культури – Незіроска Н.Г. провела на футбольному майданчику показовий урок з групою І курсу на тему: «Футбол – засіб фізичного виховання», на якому учні формували ключові компетентності та підвищували рівень фізичної підготовленості шляхом впровадження новітніх педагогічних технологій, удосконалювали основи техніки гри в футбол; вміння ведення тактичних дій; сприяли ефективному формуванню рухових умінь і навичок.

А також, викладач предмета «Захист Вітчизни»- Нестеренко В.О. показав захід військово-патріотичного спрямування: «ДО ЗАХИСТУ ВІТЧИЗНИ БУДЬ ГОТОВ!», у формі змагання. Цікава подорож у дивовижний світ сили і краси, кмітливості, майстерності та спритності, що мав на меті вдосконалення вмінь та навичок учнів щодо виконання навчальних нормативів програми предмету, підвищував соціальну активність, популяризував військову службу серед учнівської молоді та сприяв підготовці молоді до служби в ЗСУ.