Безпечне та здорове майбутнє праці

Безпечне та здорове майбутнє праці

Наш начальний заклад «Олександрійський професійний ліцей» долучився  до участі у відзначення Всесвітнього Дня охорони праці, що проходив під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці»  з 22 по 26 квітня 2019 року (наказ по ліцею від 12.04.2019 №127).

У ліцеї протягом тижня проведено ряд заходів, а саме:

З 22.04-26.04.2019 проведено комплексне обстеження і цільові перевірки стану безпеки, охорони та умов праці у ліцеї. Зауваження зазначено у акті перевірок , які  будуть розглянуті на нараді при директорові для здійснення відповідних заходів з усунення виявлених порушень та створення нешкідливих і безпечних умов праці.

25.04.2019  проведено відкритий урок  «28 квітня – Всесвітній день охорони праці». Підготував та провів для учнів ліцею, представник фонду соціального страхування Губко Ігор Віталійович. Урок спрямований на роз’яснення причин виникнення та запобігання професійним захворюванням, травмуванням на робочому місці.

До 23.04.2019 було створено інженером з охорони праці Валентович Л.В. наповнення куточків, стендів, присвячених Дню охорони праці, тематичними матеріалами на тему: “ Безпечне і здорове майбутнє праці”.

З 22.04-26.04.2019 в бібліотеці ліцею проведено завідуючою бібліотекою Молотюженко Вікторією Володимирівною та бібліотекарем Чабан Ольгою Григорівною  виставки-презентації наочних посібників, засобів навчання та пропаганди з питань охорони праці та промислової безпеки на виробництві.

Учні ліцею активно брали участь у конкурсі дитячого малюнка „ Охорона праці очима дітей” у 2019 році, який був приурочений Всесвітньому Дню охорони праці , але наші роботи,  нажаль, не потрапили  до  фіналу конкурсу.