Підсумкова контрольна робота з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» в групі К-28

Підсумкова контрольна робота з предмета
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства» в групі К-28

Теоретичний етап підготовки кухарів ІV розряду в групі К-28  завершений. Позаду – велика скриня теорії, практичних занять. Попереду – шліфування цього  скарбу на виробничий практиці і відповідальна кваліфікаційна атестація.
А зараз настав час перевірити рівень отриманих знань не тільки для оцінки, а і для виявлення прогалин, можливості підтягнути слабкі місця перед відповідальним іспитом та оцінити себе кожному. 
Тож в група К-28 дружно зайняла робочі місця в комп’ютерному класі і кожен зосередився….
Учні впорались з завданнями у відведений час і відповіли на 80 питань. Переважна більшість підтвердили свої оцінки і, після оприлюднення результатів, кожен зміг подивитись свої помилки у  комп’ютерному звіті.
Сподіваємося, що це буде поштовхом  для удосконалення знань і кращої підготовки до атестації.