Перші уміння в слюсарній майстерні

Перші уміння в слюсарній майстерні

Першого вересня переступили поріг  Державного навчального закладу «Олександрійський професійний ліцей» учні першого курсу АсЕл-5 з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів».  

Першокурсники переступають поріг ліцею подумки вже бачать себе готовими спеціалістами і не підозрюють який  довгий шлях повинні здолати.

На виробничому навчанні ліпше за все можна відчути наближення до своєї мрії і отримати величезне задоволення від власноруч виконаної роботи. Але першою практикою стає  навчальна майстерня нашого ліцею.

Ось учні приступили до виробничого навчання де мають все необхідне обладнання та інструменти, роздатковий  матеріал.  В слюсарній  майстерні майстри виробничого навчання навчають  учнів ручній обробці металу: рубати зубилом, різати ножівкою, оброблювати напилками, а також свердлити отвори і нарізувати різьбу.

Всі ці навички не можуть бути зайвими не тільки для подальшої професійної діяльності, а й в повсякденному житті. Все це дозволить озброїти учнів   вміннями та навичками, які допоможуть стати конкурентоспроможними на ринку праці.