Перший крок до професії лицювальник-плиточник

Перший крок до професії лицювальник-плиточник

Професія лицювальник-плиточник – одна з найцікавіших будівельних професій. Історія цього мистецтва зародилась у найдавніші часи й нерозривно пов’язана з розвитком людського суспільства. Професія масова і затребувана, її представники користуються стабільним попитом на ринку праці.

Лицювальник-плиточник – це завжди престиж і шана незалежно від країни та епохи. Золоті руки ніколи не руйнують, а лише творять. Творять, щоб здивувати!

Учні групи ШЛп – 3 виконували кваліфікаційну пробну роботу, підтверджуючи кваліфікацію лицювальника-плиточника другого розряду.

Для кваліфікаційної пробної роботи розроблено перелік кваліфікаційних пробних робіт, який відповідає вимогам кваліфікаційної характеристики та рівню кваліфікації другого розряду.

В процесі виконання завдань учні виконували такі роботи: лицювання керамічними, скляними, азбестоцементними та іншими плитками;  підбирали необхідні інструменти, прилади, матеріали; сортували плитку за розміром, кольором та ґатунком; готували розчини та розчинні суміші; готували різні види поверхонь, які підлягають облицюванню. Учні під час виконання завдань проявили самостійність, творчість, до своєї роботи. Вони вдало застосовували набутті знання, уміння та навички, передові прийоми та методи роботи, здобуті на уроках теоретичного, виробничого навчання та під час проходження виробничої практики.