Декоративна штукатурка

Декоративна штукатурка

За останній час декоративна штукатурка придбала неймовірну популярність . Сучасне і найбільш практичне покриття стін – це улюблений прийом оздоблення, який існує.

Я пропоную вам декілька корисних порад:

  • Перед нанесенням декоративної штукатурки необхідно ретельно відчищати стіни  від пилу та бруду, наносячи антибактеріальну суміш, щоб запобігти утворенню грибка та цвілі.
  • Краще за все  виконувати декоративну штукатурку восени або на весні, коли ідеальна температура 5 – 25 градусів вище нуля.
  •  Щоб застигла штукатурка не відрізнялась відтінками, необхідно зробити штукатурку за один підхід. Якщо ви бажаєте додати стінам колір, фарбувати тільки через 2 тижні після нанесення.
  • Треба пам’ятати, що декоративна штукатурка наноситься завершальним шаром.
  • Щоб продовжити термін служби такої штукатурки необхідно покрити її фарбою,  воском, або іншим декоративним матеріалом.

Але основною порадою , я вважаю те, що непотрібно заощаджувати  на покупці декоративної штукатурки, це дасть вам змогу мати більш якісну поверхню та її зовнішню довготривалість. Тому що не зважаючи на високу вартість у даному способі обробки є безліч плюсів. Матеріал простий не тьмяніє, з часом не стирається, кольорова гамма різноманітна. Крім того,  дефекти можуть бути легко усунені і нарешті, самі стіни з декоративною штукатуркою, привертають увагу і виглядають  дуже оригінально, додаючи  розкіш інтер’єру. За допомогою декоративної штукатурки можна імітувати граніт, мармур, розсип каменів, покриття дорогими тканинами, вдало підкреслюючи всі переваги приміщення або навпаки маскувати всі недоліки .