ПРИКРАШАЄМО ТОРТ ЗА 15 ХВИЛИН

ПРИКРАШАЄМО ТОРТ ЗА 15 ХВИЛИН

Оригінально і яскраво декорувати домашній торт з допомогою цукерок може кожен.

Процес абсолютно простий, потребує не більше 10-15 хвилин часу та трішки фантазії.

Для того, щоб прикраси міцно трималися, їх потрібно кріпити на досить липку поверхню. Можна використати густий масляний крем, крем зі згущеним молоком, шоколадну або карамельну глазур, джем.

Весь десерт повинен бути ретельно промазаний, перед тим, як на нього будуть кріпитися цукерки.

ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ВИКОРИСТОВУЮТЬ:

 шоколадні цукерки будь-якої форми;

 маленькі драже;

 «морські камінці»;

 арахіс в шоколаді або білої глазурі;

 мармелад;

 фрукти в шоколаді.

Відразу після декорування десерт, покритий цукерками, ставимо у холодильник. Так декор краще зафіксується.

ВАРІАНТИ ОФОРМЛЕННЯ:

 Прикрасити боки торту можна, обклавши його довгими тонкими вафлями, трубочками або батончиками, й обв’язати їх яскравою атласною стрічкою. Верх торта заповнити драже.

 Нарізати мармелад на дрібні шматочки й розкласти в хаотичному порядку.

 Верх можна задекорувати цукерками різної форми та текстури, подрібненими горіхами, сухофруктами або крихтами печива.

 Щоб прикрасити оригінально торт посипкою, використовують трафарети. Їх можна виготовити самостійно, вирізавши з листка паперу візерунок, літери, малюнок або цифри. Шаблон легко притискають до поверхні торта, а зверху густо притрушують обраною присипкою. Потім трафарет акуратно прибирають, а на торті залишається красива цифра або візерунок.