Наступний крок до професії штукатур

Наступний крок до професії штукатур

Навчаючись на другому курсі ліцею учні групи ШЛп – 5 свідомо розуміють, що отримавши професію штукатура, вони завжди будуть користуватися попитом на ринку праці тому, що будівельні спеціальності на сьогодні є першочерговими та високооплачуваними.

Здобувачі освіти, учні групи ШЛп – 5 за професією «Штукатур, лицювальник-плиточник» пройшли поетапну кваліфікаційну атестацію на присвоєння 3(2-3) розряду з професії «Штукатур» і перейшли до наступного етапу навчання, продовжуючи опановувати професію «Штукатур».

В процесі виконання завдань,  під час кваліфікаційної пробної роботи, учні виконували  оштукатурювання вертикальних та горизонтальних поверхонь, поліпшене оштукатурювання віконних та дверних прорізів, балок, пілястр, опорядження гіпсокартонними листами та інші види ремонтних робіт.

Деякі учні групи виявили бажання виконувати роботи підвищеної складності, а саме оштукатурювання поверхонь стін декоративною штукатуркою. Вони продемонстрували свою зацікавленість, навички та вміння, а також прагнення оволодівати професією. Наступний крок це оволодіння знаннями та уміннями на наступний робітничий розряд.  Це тривалий та складний шлях, який безумовно буде подолано.