ДБАЙМО ПРО БЕЗПЕКУ РАЗОМ!

ДБАЙМО ПРО БЕЗПЕКУ РАЗОМ!

Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» (далі – Конкурс) проводиться з нагоди відзначення Дня охорони праці в України. Це свято відзначається щорічно 28 квітня – у Всесвітній день охорони праці, згідно Указу Президента України від 18 серпня 2006 року №685/2006.

Організатори Конкурсу «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ» – це Державна служба України з питань праці та Науково-виробничий журнал «Охорона праці».

Тематика Конкурсу 2020-2021

  • Безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.
  • Протидія COVID-19 на робочих місцях та у побуті.

Також було додатково запроваджено спеціальну номінацію в межах Конкурсу (лист департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 21.01.2021 №35-12/134/0.35) про рекламу засобів захисту органів дихання під час гірничих робіт.

        Відбірковий тур обласного Конкурсу в ліцеї проводився впродовж листопада 2020 року – лютого 2021року.

Учні нашого освітнього закладу активно взяли участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ» – 2021, а також у спеціальній номінації.

Оргкомітет ліцею хоче подякувати всіх учасників Конкурсу. В першу чергу учнів, а також їх наставників майстрів виробничого навчання, класних керівників  та вихователів нашого закладу.

Роботи оцінювались за такими критеріями:

  1. відповідальність роботи тематиці Конкурсу;
  2. актуальність теми;
  3. практичне значення;
  4. втілення творчої ідеї та задуму автора;
  5. оригінальність та оформлення;
  6. ступінь самостійності автора у виконанні роботи.

Журі конкурсу в ліцеї визначило переможця І етапу Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», ним стала учениця групи К-30 «Кухар,кондитер» Архипова Анастасія за роботу «Безпечна праця – крок в майбутнє».

У спеціальній номінації журі конкурсу визначило переможця учня групи АсЕл-5 з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрозварник ручного зварювання» Склярова Данила за роботу «Захисти себе засобами захисту під час гірничих робіт!»

          Ці роботи  направлені до участі у Фінальному Конкурсі (ІІ етап), який організовується Управлінням Держпраці у Кіровоградській області в період з 20 лютого до 01 березня 2021року.Давайте разом побажаємо нашим конкурсантам здобути перемогу у Фінальному Конкурсі дитячого малюнка «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ» – 2021