Методичний практикум

Методичний практикум

Відбулося чергове травневе засідання методичної комісії будівельного та швейного профілю.

Методичний практикум «КМЗ предмета – шлях до активізації навчальної діяльності учнів», так звучало одне з питань розглянутих на даному засіданні методичної комісії.

Методичний практикум для викладачів – це одна із форм методичної роботи, під час якої педпрацівники мають можливість поновити свої теоретичні та практичні знання. Також поповнити свою методичну скарбничку передовим педагогічним досвідом та передати свій досвід колегам.  Голова методичної комісії з допомогою презентації нагадала основні засади: функції КМЗ, його склад, основні розділи КМЗ предмета та професії. Створення і систематизація КМЗ – основне завдання для педпрацівника, це допомагає в подальшому планувати та контролювати поточну роботу з поновлення необхідних засобів навчання.

Також створення сучасного комплексу дидактичних засобів навчання допомагає урізноманітнювати проведення кожного уроку, робити його цікавим і неповторним для учнів, що в свою чергу активізує їх навчальну діяльність.

Члени методичної комісії прийняли активну участь у обговоренні питання та поділилися власним досвідом та напрацюваннями.