Тиждень будівельного та швейного профілю

Наприкінці навчального року  пройшов тиждень професій будівельного та швейного профілю на тему: «Дизайн та стиль в професії». Практично кожна професія має в собі творчий початок, так и наші професії «Штукатур, лицювальник-плиточник»  та «Кравець»  не виключення. Не даремно в освітньо-кваліфікаційній характеристиці професії «Штукатур, лицювальник-плиточник» зазначено, що до професійно важливих якостей  відноситься  «творча уява» майбутніх фахівців. А професія «Кравець» взагалі асоціюється з миром стилю, моди та дизайну. Тож в своєму тижні майбутні професіонали показали якими творчими можуть бути на перший погляд звичайні професії.

Відкриття тижня відбулося у понеділок, учні ліцею мали змогу познайомитися з паном тижня.

У вівторок  пройшов майстер клас «Дизайн приміщень» на якому наші майстри  познайомили присутніх з новими технологіями оформлення приміщень. Присутні мали змогу самостійно переконатися у необхідності творчої уяви в професії «Штукатур, лицювальник-плиточник». Можливо цей майстер клас спонукав відвідувачів до творчості і пошуку нестандартних рішень в оформленні власної оселі.

В середу учні груп Кр-2 та ШЛп-6 прийняли участь в «Експрес-грі: Обери свій стиль при створенні власного бізнесу». Власний стиль можна знайти не тільки в одязі, а й і в створенні особистої (приватної) справи.

Цікавим та змістовним був відкритий урок теоретичного навчання на тему: «Способи розкрою та кріплення плит ГКЛ (гіпсокартоних листів)» у якому творчо проявили себе учні групи ШЛп-6. І завершила наш тиждень виставка «Дизайн та стиль у професії» де були представлені зразки творчих робіт, які доводять, що кожній професії притаманний власний стиль та дизайн.

https://drive.google.com/file/d/1GLp1OhSXs-voEon3HcacgalLmMFGlK_3/view