Бобер-2021

Бобер-2021

Цьогоріч з 9 по 11 листопада у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної грамотності «Бобер-2020», під керівництвом викладачів інформатики Барановської Т.І. та Рітченко О.Є., брали участь 26 здобувачів освіти груп І-ІІІ курсів: ШлП-5, ШлП-7, К-32, АсЕл‑7 та АсЕл-6.

Конкурс «Бобер» міжнародний, визнаний світовим співтовариством – як єдиний конкурс з інформатики для всіх країн. Заснований на узгодженому списку обраних завдань, запропонованих країнами-учасницями (http://bebras.org/) та проводиться більш ніж у 60 країнах світу. Він надає можливість визначити наскільки розвинена логіка та алгоритмічне мислення, нестандартний спосіб вирішення завдань.

 «Бобер» – це конкурс, що підвищує ІКТ-компетентність учасників, розвиває логіку та математичну компетентність, сприяє залученню молодіжної спільноти до застосування сучасних інформаційних технологій та комп’ютерної техніки.

«Єдиний спосіб вивчити мову програмування це писати на ній програми», – слова Денніса Рітчі, розробника мови програмування С та операційної системи UNIX, а гарний спосіб проявити свої таланти з предметів математичного напрямку, це приймати участь у конкурсі «Бобер». Тож, ми з нетерпінням будемо чекати на результати конкурсу і мати надію, що серед учасників конкурсу «Бобер-2021» засяє нова зірочка.