Новий рік у бібліотеці

Новий рік у бібліотеці

Різдвяна та Новорічна пора – це час, коли усі без винятку чекають на диво, прагнуть стати його свідком, долучитися до казки, отримати подарунки та презентувати їх своїм близьким та рідним.

Кожного року у навчальному закладі проводяться святкові виховні заходи, педагогічний колектив тішить своїх вихованців різним активом, починаючи від прикрашання ялинок на обох корпусах ліцею, оформлення фотозон, до проведення виховних годин з активними і творчими тематичними іграми.

Новий рік та Різдво асоціюється у всіх з дитинством, чарівною казкою – часом, коли збуваються мрії. Цього року бібліотека ліцею здивувала своїх користувачів книжковою новорічною експозицією «Сяйво новорічної ночі», яка порадує будь-якого читача цікавою книгою та виховним заходом «Новорічні пригоди біля ялинки», що відбувся 24 грудня для здобувачів освіти І та ІІІ курсів.

Учні груп ШЛП-5 та К-32 побували на справжньому новорічному святі, дізналися про історію святкування Нового Року, його традиції та звичаї у різних країнах світу. А щоб свято пройшло весело усі учасники  розділились на три  дружні команди: «Ялинки», «Сніжинки» та «Іній» і змагалися між собою у різних конкурсах.

Конкурси «Новорічні пригоди» – змусили учнів поринути у дитинство та відгадати назви найвідоміших мульт-, кіно- фільмів про зиму, у конкурсі «Хто я?» – команди відгадували зашифровані слова, конкурс «Загадки від Діда Мороза» був найскладніший, бо учням треба було не тільки зібрати до купи безліч слів, а й розгадати утворену з цих слів загадку. Завершилися новорічні конкурси  бліцопитуванням, де капітани команди змагалися за право перемоги.  

Цього року, як зазвичай, наші вихованці отримали заряд новорічного настрою, долучилися до веселої та незабутньої казки. Це була подорож у пригоди, що подарували позитивні емоції та солодкі подаруночки. Дивитися відео: https://youtu.be/mEMP1by3TaQ