ВСТИГНИ ЗАРАЗ НА ПРОБНЕ ЗНО-2022

ВСТИГНИ ЗАРАЗ НА ПРОБНЕ ЗНО-2022

5 СІЧНЯ 2022 року розпочалася реєстрація усіх бажаючих на пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2022. Пробне ЗНО дає можливість ознайомитися з процедурою його проведення, структурою, самим змістом тестових зошитів, а також, порядком доступу до пункту тестування та аудиторії з робочим місцем зареєстрованого учасника.
Тестові завдання пробного ЗНО укладаються УЦОЯО (Українським центром оцінювання якості освіти) та відповідають програмам, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, що будуть виконувати учасники ЗНО під час основної сесії. Зареєстровані учасники зможуть проаналізувати хід ЗНО, зрозуміти як ефективно розподіляти свій час на його виконання, та зможуть розпочати психологічно налаштовуватися на проходження основної сесії ЗНО-2022.
Пробні, як і основні тести укладаються державною мовою. За бажанням учасника пробного ЗНО, завдання можуть бути перекладеними кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами, як і на основній сесії ЗНО.
Пробне ЗНО буде доступне для реєстрації з двох предметів на вибір і проводитися у зазначені дати:
19 березня 2022 року – українська мова, українська мова і література;
26 березня 2022 року – історія України, математика, математика (завдання рівня стандарту), біологія, географія, хімія, фізика, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.
Вартість одного пробного ЗНО у 2022 році складає 270 грн.
Детальніше про пробне ЗНО-2022 читай на офіційних сторінках:
–       УЦОЯО https://testportal.gov.ua/probzno/

ОРЦОЯО https://test-center.od.ua/zno/osoblyvosti-reyestratsiyi-na-probne-zno/