Вільні творити майбутнє

Вільні творити майбутнє

21 листопада  День  Гідності  та Свободи – це державне свято України.  Саме цій темі була присвячена   класна години для  здобувачів освіти групи № К-33. Вони з цікавістю слухали про ті  історичні події,  коли Україна тяжко та незламно і страшною ціною здобувала свою свободу. Адже це був надзвичайно важкий іспит для України.  Здобувачі освіти активно брали участь в обговоренні подій, що відбувалися на Майдані, закцентували свою увагу на тому, що молодь та студенти вийшли першими, відстоюючи  свою гідність, прагнення до свободи, жертвуючи своїм життям. Згадали про військові події на Сході України, які  розпочалися після Майдану, та події, що відбуваються зараз.

           Під час розгляду цієї теми були представлені презентації, які підготували  самі здобувачі освіти. Вони  ділилися своїми спогадами, що вони пам’ятають про ті події, що їм розповідали їхні батьки, які у них враження та переживання, а також  бажання стати гідними громадянами України. Вшанували  хвилиною мовчання Героїв  Небесної Сотні, які захищали національні інтереси української держави та її європейський вибір .  

         Україна – це країна добрих, щирих, привітних, веселих і гостинних людей, краси і радості, різних звичаїв та обрядів, гучної української пісні, чарівної природи. Україна – це територія гідності й свободи!