До мрії з впевненістю

До мрії з впевненістю

Обрати професію до душі, йти вперед, розвиватися, самовдосконалюватися і врешті стати справжнім професіоналом здатним конкурувати на сучасному ринку праці. Це одна з багатьох причин, яка слугувала тому, що учні групи КТ-30, протягом навчального року наполегливо здобували знання, розвивали практичні навички, впевнено йдучи до мети, не зважаючи на труднощі та перешкоди продиктовані умовами сьогодення.

Отримані в стінах ліцею теоретичні  та практичні знання, здобувачі освіти успішно закріпили та удосконалили під керівництвом кваліфікованих спеціалістів на робочих місцях підприємств ресторанного господарства міста та району, під час проходження виробничої практики.

Після закінчення практики, учні виконали  кваліфікаційну  пробну роботу з професії «Кухар» 4 розряду, де продемонстрували свої удосконаленні трудові прийоми та здібності. До виконання завдань були включені страви новітньої кухні: пельмені по-барабськи, суп вішісуаз, котлета «Чізетта», десерт «Дівчина під вуаллю» з сезонними ягодами (малиною), салат з курячим філе та медовою заправкою, салат з кускусом зі свіжими огірками, солодким перцем та оливками, цукерки «Рафаело» з фундуком та багато інших. Оформлення та подача страв були неперевершеними, дегустація пройшла на високому рівні.