Євген Касєєв – герой нашого краю

Євген Касєєв – герой нашого краю

Герої нашого часу. Саме з такою назвою було проведено урок мужності для учнів групи ШЛ-2 у історичній залі музейного центру ім. А Худякової. Учні познайомились з тимчасовою експозицією, присвяченій пам’яті полеглого захисника-олександрійця Євгена Касєєва – старшого навідника розрахунку кулеметного відділення, який загинув 1 грудня 2022 року, отримавши несумісні з життям поранення.

Втіленням героїзму та мужності був Євген, який з перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем пішов виборювати мирне життя. Без військового досвіду, але з вірою і впевненістю, що саме там він буде потрібен як ніколи. Євген Касєєв був в надгарячих точках східного напрямку і всюди себе проявив як надійний, свідомий, товариський, хоробрий воїн.

Під час екскурсії учні мали змогу оглянути особисті речі та форму захисника, власноруч написаний вірш, наручний годинник, час в якому зупинився, але всупереч цьому годинник продовжує спрацьовувати, подаючи сигнал.

Шана і вдячність полеглому Герою за Подвиг і можливість жити та мати вільне життя. Пам’ятаємо про кожного, хто навіки в строю.