Збройні сили України — Слава, гордість, міць країни! Захищають мир, свободу. Служать рідному народу!

Збройні сили України — Слава, гордість, міць країни! Захищають мир, свободу. Служать рідному народу!

07 грудня 2023 року у нашому закладі відбулися виховні години під час яких учні вкотре дізнались історію свята Дня Збройних Сил і чому саме 6 грудня ми святкуємо День Збройних сил.

На заході була доведена інформація учням про історію заснування Української Армії, яка формувалася на національних засадах і традиціях. Обговорили питання щодо створення новітньої боєздатної армії, яка в подальшому здатна забезпечити територіальну недоторканість і суверенітет перед північним агресором.

Немає слів, щоб вдячність передати, за подвиг ВАШ, там, де земля горить. Уклін низький, вам ВОЇНИ-СОЛДАТИ, хай матір божа збереже вас й сохранить! Нехай ця пісня буде даниною нашої пам’яті та вдячності всім воїнам, які загинули у цій страшній війні. Адже тисячі воїнів нашої армії віддали життя за те, щоб ми вранці змогли прокинутися і випити спокійно чашку чаю чи кави, працювати, навчатися та займатися своїми справами.

Вітаємо всіх військовослужбовців, воїнів, героїв з Днем Збройних Сил України та бажаємо Вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань.