Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу

Засідання методичної комісії суспільно-гуманітарного циклу

На засіданні методична комісія обговорила досвід і актуальні питання та заслухала інформацію про участь викладачів у вебінарах і конкурсах, що атестуються у 2024 році. Викладач історії Тетяна Лучко звітувала про свою роботу в міжатестаційний період. Комісії було представлено портфоліо педагогічної діяльності та самоосвіти викладача. Зміст портфоліо відображав підготовку учнів та їх участь у VII учнівсько-студентській конференції: «Молодіжна наука у контексті суспільно-економічного розвитку країни», у конкурсі «Війна за свій шлях (очима дітей)», в Інтернет олімпіадах з історії.

Викладачі Олександр Ковальчук і Олена Гетьманець підвели підсумки проведених тижнів правознавства та української мови і літератури, прозвітували членам методичної комісії про заходи, які були проведені в межах тижнів. Викладачі української мови і літератури Олена Гетьманець, Віта Кобелєва, Тетяна Дегтяренко провели заходи, присвячені Міжнародному дню рідної мови, бо українська мова – це мова свободи й волі, а також могутня зброя українського народу в боротьбі за незалежність і перемогу. Ціною життів кращих ми виборюємо право говорити рідною мовою, бути українцями, визначати своє майбутнє. Тиждень відбувся під гаслом «Мова українська фронт весь тримає…». Викладач правознавства Олександр Ковальчук протягом тижня провів вікторину з правової культури, конкурс «Знавці правди», конкурс малюнків на тему: «Порушення прав дитини в умовах збройних конфліктів» та виховну годину: «Захист прав людини в умовах війни».

Викладач англійської мови Алла Горбань ознайомила присутніх з планом заходів тижня англійської мови, який відбудеться у березні. У рамках тижня заплановано багато різноманітних вікторин та конкурсів, які удосконалюють знання, уміння та навички, отримані на уроках англійської мови.