«Кондитерське ремесло – це мистецтво»
Професія “Кондитер” – складна і потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей від робітника, але й багатьох знань, вмінь та навичок, які учні групи КТ-25 отримали на уроках теоретичного та виробничого навчання відпрацьовуючи тему: «Приготування тістечок і тортів».
Майбутні кондитери освоїли багато прийомів основних та допоміжних робіт, виконували дуже багато різноманітних операцій: вимірювання сировини, виготовлення тортів за рецептурою, регулювання температури, випікання та прикрашання кондитерських виробів, при цьому дотримуючись необхідних технологічних операцій.
Кондитер повинен володіти вишуканим смаком, фантазією і мати схильність до творчості. Тому при оздоблюванні тортів учні проявили творчість, фантазію та креативність.
Кращі творіння фахівців по праву порівнюють з творами мистецтва. Отже, учні Карплюк Тетяна, Бондаренко Вікторія, Коваль Ангеліна, Панченко Карина, Ковтунов Вадим, Стельмах Марина приготували кращі вироби за зовнішнім виглядом та смаковими якостями.