Сучасні тренди при приготуванні тортів
Учні груп К-26 і К-27 подолали черговий етап «солодкого марафону» для отримання диплому кондитера, а саме закінчили курс теоретичного навчання за кваліфікацією третього розряду. Попереду виробнича практика, кваліфікаційна атестація… Тож це не крапка, а багато крапка.
І поставили вони її приготуванням тортів і тістечок на лабораторній роботі «Технологія приготування тістечок і тортів».
Учні обох груп творчо підійшли до виконання завдань і використали сучасні тренди при приготуванні тістечок і тортів.
Всі обрали легкі креми, такі як ванільний, вершковий і чіз-крем, лимонний курд. Для оздобленнянадали перевагу таким тенденціям як «лисий торт», «прикраси з печива і цукерок», замість обтяжливого крему. Основою для тортів стали такі напівфабрикати як морквяний, морквяно-горіховий і шоколадний бісквіти, легке здобне прісне тісто на сметані. Також при виготовленні тортів використані технології « Опалювання пальником», «Фламбірування», «Робота з кувертюрами», «Темперування» та інші.