Комплексні теоретичні кваліфікаційні роботи з професії кондитер
Згідно робочого навчального плану 15 і 16 січня 2020 року в рамках поетапної кваліфікаційної атестації були проведені теоретичні частини поетапних кваліфікаційних атестацій у групах К-26 і К-27 за професією кондитер ІІІ розряду.
Завдання містили в собі питання з таких предметів як «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Організація виробництва», «Устаткування підприємств харчування» та «Охорона праці».
Учні впевнено працювали над питаннями, використовуючи знання, набуті за три з половиною роки навчання на уроках теорії, виробничого навчання і під час проходження виробничої практики. Всі учні були підготовленими і впорались з завданнями, демонструючи різний рівень знань.
Результати виконання теоретичної частини кваліфікаційної поетапної атестації передані на розгляд державної кваліфікаційної комісії для подальшого присвоєння учням професії – кондитер, кваліфікація -третій розряд.