Державний навчальний заклад “Олександрійський професійний ліцей” долучився до участі у Міжнародній агропромисловій виставці «АгроЕкспо – 2021» презентувавши професії ліцею.

29.09.2021 року, тримаючи руку на пульсі сучасності, Державний навчальний заклад “Олександрійський професійний ліцей” долучився до участі у Міжнародній агропромисловій виставці «АгроЕкспо – 2021» презентувавши професії ліцею.

Традиційно на  «АгроЕкспо – 2021» проходить Всеукраїнський освітній ярмарок, де випускники шкіл можуть визначитися та познайомитися з майбутньою професією та бути запрошеними, як потенційні абітурієнти.

На локації ДНЗ «ОПЛ» демонстрували майстер-класи з професій «Слюсар-ремонтник, електрозварник ручного зварювання» та «Штукатур, лицювальник-плиточник», проводилась дегустація хлібобулочних та кондитерських виробів, виготовлених фахівцями з професії «Кухар, кондитер», а також вироби технічної творчості з професій «Кравець», «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, електрозварник ручного зварювання». Майстри виробничого навчання спілкувались із потенційними абітурієнтами, їхніми батьками та вчителями щодо умов навчання у нашому ліцеї, особливостей вступної кампанії та запрошували на дні відкритих дверей. Міжнародна агропромислова виставка «АгроЕкспо – 2021» стала чудовою платформою для презентації Державного навчального закладу «Олександрійський професійний ліцей» в рамках Всеукраїнського освітнього ярмарку.