Лабораторно-практична робота
Навчальний рік щойно почався, а здобувачі освіти гр.К-30 вже досить швидкими темпами підійшли до відпрацювання лабораторно-практичної роботи з теми «Технологія приготування страв з риби, морепродуктів».
Страви з риби мають багатогранну технологію приготування – це може бути риба відварна, припущена, смажена, тушкована, запечена, фарширована, вироби з січеної та котлетної рибної маси.
Намагаючись творчо та відповідально підійти до приготування страви, кожен проявив всі свої здібності у приготуванні та презентації страв, які ані своїм смаком, ані зовнішнім виглядом не поступаються стравам досвідчених та відомих кухарів, і довів, що риба може бути смачнішою за м’ясо та птицю, і навіть кісточки не така вже й проблема, тому що вони легко видаляються або в деякій рибі взагалі не відчуваються після правильного приготування. А якщо додати до риби пікантний, смачний соус, апетитний та поживний гарнір – тоді ця страва претендує на звання кращої страви дня, яка може зайняти почесне місце як у святковому так і в повсякденному меню. Відтепер вони впевнено можуть сказати що страви з риби їм по «зубам».