Попереду новий старт…

Попереду новий старт…

По закінченню виробничої практики, пройшовши всі етапи виробництва,  в групі КТ-28, які навчаються за професією «Кухар, кондитер» відбулися кваліфікаційні пробні роботи. Учні демонстрували свої знання та вміння з професії кондитер, кваліфікація – кондитер третього розряду. Під час виконання кваліфікаційних пробних робіт майбутні кондитери готували різноманітні торти, рулети, тістечка, печиво та інші кондитерські вироби. Невичерпну фантазію та естетичний смак демонстрували учні під час оформлення страв, та справжній креатив у використанні додаткових компонентів. Саме під час пробних кваліфікаційних робіт учні мали  можливість творити та готувати справжні шедеври, продемонструвавши гарний початок на своїй професійній дорозі. В п’ятірку кращих потрапили: торт «Прага», торт «Берізка», торт «Кавовий», торт «Віденський вальс», тістечка «Еклери з кремом чіз».

изображение_viber_2022-01-25_12-47-15-349.jpg
изображение_viber_2022-01-25_12-47-19-474.jpg
изображение_viber_2022-01-25_12-47-22-037.jpg

изображение_viber_2022-01-25_12-47-22-677.jpg
изображение_viber_2022-01-25_12-47-26-990.jpg