Скільки країн – стільки і звичаїв

Скільки країн – стільки і звичаїв

З нагоди Хеловіну – дня усіх святих, у ліцеї було проведено ряд заходів. Цьогорічне святкування розпочалося у понеділок на робочій лінійці 30 жовтня, на якій учні дізналися  історію та найголовніші факти цього містичного свята по всьому світі. Усі, хто цікавиться традиціями і звичаями європейських країн і зміг відповісти на поставлені запитання – отримали цукерки.

Викладачі німецької і англійської мови – Сьоміна В.О. та Лукомська І.О. у образі містичних чарівниць ознайомили учнів про план заходів на 31 жовтня – день, коли до нашого навчального закладу за планом «прийдуть» потойбічні сили… Учні ІІІ курсу під керівництвом Сьоміної В.О. підготували костюмований флешмоб під час якого розповідали цікавинки стосовно свята Хеловін, «вимагаючи» цукерки. Дійство відбувалося німецькою та українською мовами. Учні із задоволенням, заздалегідь, виготовили для прикрашання закладу основні атрибути свята – гарбузи із вирізаними з однієї сторони обличчями, паперових кажанів, привидів та з радістю самі перевтілилися у містичних персонажів.

На великій перерві у кабінеті німецької мови було оформлено фото зону, де учні мали можливість сфотографуватися з містичною істотою та самим приміряти маски.