Цікава інформація про споживання електричної енергії побутовими приладами

Цікава інформація про споживання електричної енергії побутовими приладами

         Самими потужними споживачами електричної енергії у сучасному побуті є такі електричні прилади, у яких є спіраль. До них відносяться   бойлери, праски, а також всілякі жіночі штучки: фени, щіпці, пральні машини, мікрохвильові пічки  та інше… Всі ці прилади треба раціонально використовувати, тобто тільки  тоді, коли в цьому є потреба .

На другому місці знаходяться електроприлади, у яких є електродвигун. Це електром’ясорубки, холодильники, морозильні камери, дрилі, болгарки. На них можна зекономити тільки в тому разі, якщо повернутися у кам’яний вік і почати робити все руками.

Далі ідуть електричні прибори освітлення – це електролампочки та світильники. Зекономити на них можна у тому випадку, якщо слідкувати за тим, щоб світло не горіло там, де немає людей. Якщо завжди виключати за собою світло, то  можна добре заощадити. Добре можна заощадити  якщо замінити всі класичні лампи на енергозберігаючі.

На всіх останніх електричних приборах: телевізорах, комп’ютерах, програвачах –  не зекономити навіть тоді, коли виключати їх з розетки кожного дня. Такі дії приведуть до пошкодження розетки, що в декілька разів буде дорожче самої економії .

Тож будьте обачними, заощаджуйте правильно!