Перші кроки освоєння обраної професії

Перші кроки  освоєння обраної професії

 Світ ПК різноманітний і широкий,  досить швидко розвивається, тому кожна людина може знайде своє місце у ньому. Перший крок у цьому напрямку це освоєння професії оператора комп’ютерного набору.

Вже сьогодні учні першого курсу групи Б -17 роблять свій перший професійний крок, після чого, майже на протязі двох років вони дізнаються всі тонкощі обраної професії. Немає жодної професії, яка б не була пов’язана з використанням комп’ютерної техніки. Це розширює  світогляд, відкриває доступ до мережі інформації, впливає на демократизацію спілкування. І, нарешті, робота оператора комп’ютерного набору розвиває логіку, організовує думки, розвиває інтелектуальні здібності людини. Основа майстерності оператора – оволодіння найсучаснішими прикладними і графічними програмами, вміння працювати у глобальній мережі Internet і модернізувати персональний комп’ютер.

З перших уроків виробничого навчання учні починають вивчати хмарні технології. Зручними у використанні є хмарні сервіси Google Диск та Microsoft OneDrive. Хмарні сервіси дозволяють учням використовувати програми без установки на свій ПК, мати доступ до особистих файлів з будь-якого комп’ютера,  а ще працювати в групі та спільно працювати над одним проектом.

Перші кроки по професії дуже цікаві, а попереду багато нової та корисної інформації – навчання та практична діяльність.