За крок до випуску

За крок до випуску

Державна кваліфікаційна атестація – завершальний етап навчального процесу, що проводиться з метою визначення рівня кваліфікації і  підготовки випускників до самостійної роботи з обраної професії та їх вміння орієнтуватися в різних виробничих ситуаціях.

У групі  ККП-19 була проведена кваліфікаційна пробна робота з професії кондитер,  кваліфікація третій розряд,  де учні продемонстрували свої вміння та навички у організації робочого місця  під час приготування борошняних та кондитерських виробів, презентували готові вироби та детально пояснювали технологію їх приготування. Під час виконання індивідуальних, практичних завдань, учні показали свої знання та навички, проявили креативність і творчість при оформленні готових виробів.

Випускники гідно  виконали поставленні перед ними завдання, під час роботи застосовували, як стандартні так і передові методи й прийоми праці.

Слід відзначити роботи таких учнів як Бойко Аліни, Додоки Віктора, Жури Ірини, Кришмар Христини та Рукодій Марини, які показали високий рівень  володіння теоретичними  та практичними знаннями, уміннями та навичками.

Побажаємо випускникам гарної роботи, творчої наснаги та професійних злетів.