Майбутні кондитери на виробництві

 Майбутні кондитери на виробництві

 Здобуті на уроках теоретичного та виробничого навчання, знання, уміння та навички  з професії кондитер, рівень кваліфікації третій розряд, учні групи КТ-24 вдосконалюють на виробничій практиці на підприємствах міста та району.

Професія кондитера досить універсальна, багатогранна та змістовна. Праця кондитера кропітка, потребує багато зусиль, натхнення та творчого пошуку.

Стилі життя на різних рівнях постійно піддаються змінам, які вимагають від професіоналів нових підходів, які б забезпечували готовність до систематичних змін і здатність опановувати нові уміння, які необхідні  в трудовій діяльності.

Саме сучасний відвідувач, який  став більш обізнаним в асортименті кондитерських виробів та вимог до їх оздоблення ставить завдання кондитерам. Тому  тільки конкурентоспроможний  робітник який володіє знаннями та навичками при приготуванні та оздобленні кондитерських виробів спроможний їх виконати та задовольнити. Отже виробнича практика на підприємстві дає змогу учням удосконалити уміння та навички, адаптуватися в трудових колективах та в недалекому майбутньому стати гідним професіоналом, саме тих, хто постійно навчається та удосконалюється.