Підсумок І етапу обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

12 лютого 2018 року у Державному навчальному закладі «Олександрійський професійний ліцей» було підведено підсумок І етапу обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Брали участь у конкурсі всі навчальні групи, які були на навчанні.

Учні подали малюнки на Конкурс у довільній графічній, живописній формах виконані олівцями, акварельними фарбами. Конкурсні роботи були виконані за тематикою охорони праці та промислової безпеки.

Нагадаємо склад журі  І етапу обласного Конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»  в ліцеї:

Кобелєва Віта Валеріївна- заступник директора з виховної роботи;

Валентович Людмила Всеволодівна -інженер з охорони праці, викладач предмета «Охорона праці»;

Мосіяш Олена Миколаївна- керівник гуртка,

та гість ліцею Губко Ігор Віталійович – головний спеціаліст-страховий   експерт з охорони праці Олександрійського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України  у Кіровоградській області.

 На підставі рішення журі переможцями стали:

 робота під назвою «Маєш справний інструмент, робота ладиться в момент» виконавець учень групи №23 «Кухар,кондитер» Тимошенко Ростислав Сергійович;

робота під назвою «Охорона праці – запорука життя!» виконавець учениця групи ШЛП-3 «Штукатур, лицювальник-плиточник» Горяна Катерина Юріївна.

Роботи  переможців, які посіли перші місця у ліцеєві, направлені для участі у відбірковому турі Конкурсу дитячого малюнка до міста Кропивницький.

Побажаємо нашим учням перемоги!